معرفی جشنواره
جشنواره طب ایرانی، فرصتی برای معرفی دانشمندان، پژوهشگران و فناوران برتر این حوزه طب ایرانی، سامانه و مکتبی است کامل شامل روش های تشخیصی، سبب شناسی و درمان با تکیه بر تفاوت های بین فردی (مزاج) در زمینه حفظ سلامت و درمان بیماری ها که متکی بر پشتوانه علمی و تجربی چند هزار ساله ایرانیان و ملل دیگر، برخوردار از توجه به جنبه های اخلاقی و تربیتی و آموزه های اسلامی که به کوشش حکیمان بزرگ دوره تمدن اسلامی، بازنگری و تدوین یافته و به نقطه کمال نسبی خود رسیده است.
"جشنواره طب ایرانی" که دبیرخانه دائم آن در دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مستقر است، در جلسه ششم مورخ 04/05/1396 شورای سیاستگذاری طب سنتی ایرانی به ریاست جناب آقای دکتر هاشمی؛ وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تصویب شد و دستورالعمل آن به دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور ابلاغ شد. این جشنواره منظور شناسایی، معرفی، قدردانی و حمایت از دانشمندان، پژوهشگران و نوآوران برتر و همچنین بسترسازی برای بهرهوری هرچه بیشتر از دستاوردهای پژوهشی اندیشمندان و گسترش بازارهایی دانایی محور و دانش بنیان و آشنایی و تعامل چند جانبه بین مراکز آموزشی، تحقیقاتی و درمانی طب ایرانی در سطح ملی و در سه بخش برگزار میشود.
با توجه به نامگذاری سال 1401با عنوان «تولید؛ دانش بنیان و اشتغال آفرین» از سوی مقام معظم رهبری و بومی بودن مکتب غنی طب ایرانی؛ دبیرخانه دائم سومین جشنواره طب ایرانی شعار این دوره از جشنواره را متناسب با ظرفیتهای بالقوه طب ایرانی در تولید، کارآفرینی و فناوریهای دانشبنیان، «طب ایرانی؛ توسعه پایدار و تولید دانشبنیان» اعلام کرد.
سومین جشنواره طب ایرانی با محورهای آموزش، پژوهش، درمان، فناوری، بین الملل، پیشکسوت، فرهنگ و هنر و ویژه در 1401 برگزار خواهد شد که دو محور فناوری و محور بین الملل به محورهای این دوره از جشنواره اضافه شده اند. باتوجه به اهمیت فرزندآوری؛ موضوع محور ویژه سومین جشنواره طب ایرانی، "جوانی جمعیت" اختصاص یافت.
باتوجه به اهمیت فرزندآوری؛ موضوع محور ویژه سومین جشنواره طب ایرانی، به "جوانی جمعیت" اختصاص یافت.
اهداف و برنامهها
-
شناسایی، معرفی و ارج نهادن به مقام والای دانشمندان، پژوهشگران، مخترعان، نوآوران و فناوران برتر در عرصه طب ایرانی، داروسازی سنتی، و تاریخ پزشکی در حیطههای آموزش، پژوهش و ارائه خدمات
-
حمایت های مادی ومعنوی از افراد برگزیده، نوآور، خلاق و کار آفرین و گسترش روحیه و فرهنگ خودباوری در جامعه
-
فراهم نمودن بستری مناسب برای همکاری های علمی و فناوری بین مراکز علمی و پژوهشی
-
بسترسازی مسیر تجاری سازی و کاربردی نمودن نتایج پزوهش و ابتکارات در راستای کمک به توسعه متوازن کشور
-
افزایش انگیزه، تقویت ظرفیت ها و هم افزایی توانمندیهای کلیه دانشمندان، اندیشمندان، پژوهشگران، اساتید، دانشجویان و دست اندرکاران رشته های طب ایرانی، داروسازی سنتی و تاریخ پزشکی، همچنین تقویت زمینه گفتمان، تعامل و تبادل نظر دو مکتب طب رایج و طب ایرانی
-
توسعه و گسترش فرهنگ طب ایرانی با استفاده از ابزار هنر در بین آحاد جامعه
ساختار و ارکان جشنواره
جشنواره طب ایرانی به منظور تحقق اهداف بیان شده و اجرای بایسته وظایف مربوط، دارای ساختاری متشکل از پنج رکن اصلی شامل رئیس، دبیر، شورای سیاستگذاری، دبیرخانه دائم و کمیته های ستادی است که مشخصات آن به شرح زیر میباشد.
شرح وظایف ستاد اجرایی جشنواره برای دریافت فایل کلیک کنید
اعضای ستاد اجرایی سومین جشنواره طب ایرانی
دکتر بهرام عین اللهی
وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و رئیس جشنوارهدکتر نفیسه حسینی یکتا
مدیر کل دفتر طب ایرانی و مکمل؛ دبیرجشنواره و نائب رئیس شورای سیاستگذاری جشنوارهدکتر آسیه جوکار
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مازندران و دبیر کمیته نظارت و ارزیابی جشنوارهدکتر روجا رحیمی
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی تهران و دبیر کمیته علمی جشنوارهدکتر مجید خلیلی
معاون اجرایی دفتر طب ایرانی و مکمل و دبیر کمیته اجرایی جشنوارهمحمود شریفی
کارشناس طب سنتی؛ مسئول دبیرخانه دائم جشنوارهمریم عسگری پرور
مسئول روابط عمومی دفتر طب ایرانی و مکمل و دبیر بخش روابط عمومی و اطلاع رسانی جشنوارهمهندس زهرا رفیعی
مسئول فناوری اطلاعات و مدیر سایت دفتر طب ایرانی و مکمل و دبیر بخش فناوری اطلاعات و سامانه جشنوارهخاطره حبیبی
مسئول دفتر، دفتر طب ایرانی و مکمل و کارشناس اجرایی جشنوارهبا ما در تماس باشید
با ارسال نظرات، ـــوالات، انتقادات و پیشنهادات خود،
ما را در ارایه خدمات هرچه بهـــتر یاری فرمایید.